Списък със свободни директории

Един от основните начини за популяризиране на вашият сайт е добавянето му към търсачки и директории. Входящите линкове с които ще се сдобие сайта Ви, ще му помогнат да повиши PageRank-а си бързо, което би ви помогнали да бъдете по-лесно намирани в Google. А всички вече знаем, че колкото повече трафик генерира сайта ви, толкова по-големи могат да бъдат печалбите, които той може да генерира.

Списък със  40 чужди директории:

wordpress или blogger

Кое да избера - wordpress или blogger

Най-лесно на въпроса "Кое е по-доброто за мен между wordpress и blogger?", ще си отговорите, като отговорите на един друг въпрос: "Доколко разбирам от програмиране на уеб-съдържание?". Ако сте начинаещ или не разбирате нищо в тази област, то направете си сайт в wordpress. Ако сте по-напреднал, ако знаете какво е HTML, синтаксис, CSS и не би ви притеснявало, ако трябва да променяте или пишете код, то насочете се към blogger. Защо?

Няколко много важни неща при подбора на ключови думи

 Изберете ключови думи,подходящи за бизнес целите ви.Подобно на рекламата,която трябва да се хареса на определена аудитория,успешните уеб сайтове трябва да се концентрират върху ключови думи,които са най-тясно свързани с целевата аудитория.Намирането им е неразделна част от маркетинга в интернет и SEO стратегията и би трябвало да ви осигурят:
  •   -познаване на популярните термини за търсене,свързани с марката или сайта ви
  •   -способност да насочвате ценен трафик от машините за търсене към сайта си
  •   -по-добро потребителско преживяване поради по доброто съдържание.